Het Nieuw Vrouwelijk Leiderschap Programma

Kom volledig terug bij wie je bent, bij je authentieke vrouwelijke flow en jouw persoonlijke missie.

Terug naar jouw bron

Je werd geboren met al je puurheid en potentie. Je hebt dit nog steeds, maar bij velen van ons is veel potentie en puurheid zoek geraakt onder vele lagen van aangeleerd gedrag, overtuigingen en (gekwetste) gevoelens. Gedrag en overtuigingen die zijn gericht op wat de buitenwereld van je verwacht, gedrag dat is ontstaan vanuit aanpassing. Dit programma is erop gericht om je terug te brengen naar de bron van jouw oneindige potentie en je eigen wilde vrouwelijke natuur.

Connect & Sparkle

Dit programma doe je met gelijkgestemde zielen, die hetzelfde zoeken als jij.

Zodat je elkaar kunt inspireren, spiegelen en steunen. Zodat je een fijne manier van verbinding kunt ervaren met andere vrouwen. Zodat je op je lastige momenten kunt ervaren dat je niet alleen bent. Zodat je op je mooiste momenten je triomf kunt delen.

Life Changing!

“Nog ontzettend bedankt voor de sessie van afgelopen maandag. Het heeft mij veel inzichten gegeven, net zoals het Vrouwelijk Leiderschap programma mij dat heeft gegeven. Dank je wel dat jij jouw werk doet. Life Changing!”

“Het programma is voor mij ongelooflijk waardevol. Het programma zit heel krachtig in elkaar. Zoveel warmte, toewijding en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.” ~ Misha Denver

“Het programma daagt je uit om echt diep in jezelf te kijken. Dit, in combinatie met Martine’s warmhartige en respectvolle persoonlijkheid, maakt het een sterk programma!” ~ Marije van Leusten

Not Enrolled

Training Includes

  • 19 Hoofdstukken